skip to Main Content
Menu

Eerlijk advies en time-management

Hanneke geeft duidelijkheid, eerlijk advies en regelt time-management waar nodig. En ook 'distance-management' wat soms nodig is binnen projecten waarbij sociaal gevoel een grote rol speelt.
Haar effort in deze is zeer waardevol en toont zich nu in onze samenwerking binnen www.newestart.org

Stelt de juiste vragen

Hanneke en ik zijn met elkaar in contact gekomen tijdens een project van Ballast Nedam: Woonexpress Nieuw Delft. Hanneke is vriendelijk, duidelijk, zorgt voor overzicht en staat altijd open voor advies. Ze weet waar ze het over heeft, denkt graag mee en stelt de juiste vragen om tot het beste resultaat te komen. Ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig. Dus ben je op zoek naar een Webredacteur / Communicatie-specialist? Dan is Hanneke een echte aanrader!

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Hanneke Vingerling is Webredacteur voor Gitaar Centrum Amstelland en daar ben ik erg bij mee. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Voor iemand met een eigen bedrijf is dat erg fijn; ik kan helaas niet altijd tijdens kantooruren bellen. Dat ik dan ook kan communiceren in het weekend of in de avond is dan erg praktisch en heel handig. Hanneke is meedenkend, komt met oplossingen en aanvullingen. Ze communiceert duidelijk en is betrouwbaar. Daarnaast heeft ze een mooie persoonlijkheid wat o.a. blijkt uit de manier waarop ze zich naast haar werk inzet voor vluchtelingen. Vingerling & Lichter is absoluut een aanrader.

Een hardwerkende expert

Ik heb Hanneke eerst als klant van Pingwin mogen begroeten en later als communicatie specialist leren kennen. Hanneke is persoonlijk, betrokken en gedreven en beheerst de hele chain of social media en content management.
Daarbij is ze ook nog eens heel erg aardig. Ik zou haar aan iedereen aanraden die een hardwerkende expert op dit gebied zoekt.

An exceptional combination of skills

During the years I worked with Hanneke at Opportunity Advies, I came to know her as a colleague with an exceptional combination of skills. Not only is she smart, diligent and flexible, she has the ability to look ahead and plan all the right actions well in advance when managing her communications projects. Besides that, she is a very astute observer, has excellent people skills, and is a gifted coach as well. This makes it a pleasure to have Hanneke on board: she can not only manage communications projects flawlessly but also help and motivate the people around her using her coaching skills. It is therefore my pleasure to recommend Hanneke.

Super team player and a great wordsmith

Hanneke is a highly intelligent and authentic person. She is a super team player and a great wordsmith. With excellent insight and attention to detail, she has helped us translate / localize our English Center message for the Dutch market, especially in the social media arena. Professional and personable, she is an asset to any team and a pleasure to work with. I highly recommend Hanneke.

Een geweldige collega

Hanneke is een bijzonder mens en een geweldige collega. Zij is zeer betrokken bij haar werk en heeft een positieve, dienstverlenende, constructieve houding. Werkt heel zorgvuldig en gedegen. Is bovendien integer, aimabel en heeft een helder inzicht in menselijk gedrag.

Oplossingsgericht

Ik heb Hanneke leren kennen als een vriendelijke en open persoonlijkheid die weet wat ze wil en doelgericht communiceert en handelt. De samenwerking met haar is heel prettig verlopen omdat ik door haar duidelijke communicatie, mijn dienstverlening makkelijk op haar wensen af kon stemmen. Het is een duidelijk voordeel als een partner weet wat hij/zij wil en inzicht heeft in de processen in de interne organisatie die invloed kunnen hebben op de mogelijke oplossing die je te bieden hebt. Hanneke heeft dit inzicht en de kwaliteiten om dit op een oplossingsgerichte manier over te brengen. Ze is een fijne partner om mee samen te werken.

Spil in het web

Hanneke is een prettige, accurate collega. Doelgericht en met focus voor snel resultaat. Komt afspraken na. Brede scope: HR, Communicatie en Nieuwe Media. Spil in het web rond website www.opportunity.nl en aanspreekpunt voor personele zaken en communicatie van de stichting Opportunity in Bedrijf en Opportunity Advies BV. Oog voor de menselijke maat, zonder het zakelijk belang uit het oog te verliezen.

Praktische en doelmatige aanpak

Hanneke heb ik leren kennen als iemand met heel veel kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van onze communicatie strategie ten behoeve van de Woonexpress Nieuw Delft via de website en social media. Het is erg prettig om samen met Hanneke te werken. Hanneke komt met veel initiatieven die zij zorgvuldig afstemt en verdiept zich ook inhoudelijk in de vraagstukken die spelen. Haar praktische en doelmatige aanpak spreekt mij bijzonder aan.

Oog voor nieuwe inzichten

Hanneke is permanent in beweging, lijkt alle ontwikkelingen te volgen en is op het gebied van social media & communicatie van alle markten thuis. Hanneke heeft oog voor nieuwe inzichten, leert graag nieuwe dingen en denkt oplossingsgericht. Verder is ze proactief, energiek en breed geïnteresseerd. Hanneke is bovendien zeer hartelijk in de omgang, staat altijd klaar en weet een goede sfeer om zich heen te creëren.

Back To Top