skip to Main Content
Menu

Kies voor Vingerling & Lichter als je op zoek bent naar een ervaren, creatieve Webredacteur en Social Media Manager, met een achtergrond van Informatiedienstverlening & -Management.

Hanneke Vingerling

Vanwege mijn brede interesse ben ik mijn loopbaan ooit gestart met een opleiding voor Informatiedienstverlening & -Management in Den Haag. Na mijn opleiding ben ik na verloop van tijd in de communicatie terecht gekomen, waar ik het vak van Webredacteur of zo je wilt: Content Manager of Content Specialist ‘on the job’ heb geleerd. Daarnaast heb ik opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van webdesign en schrijven voor het web.

Mijn moeder was beeldend kunstenaar en had een zwak voor typografie. Ik heb deze interesse van haar geërfd. Gecombineerd met een voorliefde voor taal voel ik mij als Webredacteur als een vis in het water. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met de opmaak en redactie van websites, evenals met communicatie via social media.

Daarnaast help ik nieuwkomers / statushouders hun plek of weg te vinden in de Nederlandse samenleving. Hierbij werk ik waar nodig samen met experts zoals  advocaten, evenals met organisaties zoals Vluchtelingenwerk, UAF, gemeentes, COA, maar ook met werkgevers, onderwijsinstellingen en platforms zoals Newest Art Organization.

Karakteristiek

Ik ben bevlogen, creatief, en flexibel. Ik haal alles uit de kast om goed werk te leveren. Mijn werk is mijn hobby, als ik niet zou werken zou ik hetzelfde doen.

Hanneke Vingerling, webredacteur

Hanneke Vingerling
M. 06 – 18620698
E. info@vingerlingenlichter.nl

Contact
Interesse of vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek

Back To Top